Over mij

Mijn naam is Ina Bulthuis-Leinenga – en mijn passie is de basis van mijn bedrijf: ik breng lijn in taal. Met sprankelend plezier, met ondernemingszin en creativiteit én met vakvrouwschap, gebaseerd op vele jaren ervaring.

Lijn in Taal is de som van wie ik ben, wat ik heb geleerd én wat ik heb ervaren. Ik ben opgeleid als juf, ik heb gewerkt als juf in het speciaal onderwijs – en toen wist ik: werken met taal én werken met mensen, óók grote…, daar ligt mijn talent, dat wil ik doen. De opleiding Public Relations & Voorlichting (NGPR-A) volgde en paste perfect bij mijn plan voor de toekomst: een eigen bedrijf in taal en advies.

Nog eerder dan mijn bedrijf was er mijn benoeming als buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand bij de Drentse gemeente De Wolden. Werken met taal, werken met mensen… Een fantastisch ereambt!

Bijna vanzelfsprekend volgde in 2007 de oprichting van Lijn in Taal. Een bloeiend en groeiend eenvrouwsbedrijf: klein en flexibel, gericht op ondernemers én particulieren en met een uitnodigend aanbod van diensten – van schrijven tot spreken, van trouwen tot besturen.

In elke opdracht is er een heldere rode draad – rode lijn…: ik breng lijn in uw taal. Van de communicatie van uw organisatie tot de taal van uw hart. En altijd is er mijn passie, mijn plezier, mijn enthousiasme en vakkundigheid… Dát is Lijn in Taal. Dat ben ik!

Lijn in Taal? Ik breng heel graag lijn in uw taal! Neem contact met mij op.