Persoonlijk schrijven

U viert een bijzonder moment in uw leven en…

…u zoekt mooie woorden om juist dat moment vast te leggen. Als een unieke herinnering, als een prachtige mijlpaal. Persoonlijke tekst schrijft over mensen, vertelt aan mensen. Lijn in Taal brengt uw verhaal onder woorden: persoonlijk en warm, integer en stijlvol.

Lijn in Taal schrijft korte, persoonlijke teksten
Woorden van verwondering op een geboortekaartje, een tekst vol warmte en blijdschap op een trouwkaart. Of zoekt u woorden voor een rouwkaart – om recht te doen aan wie u moet missen?

Lijn in Taal schrijft sprookjes
Trouwt uw dochter? Wilt u haar als bijzonder cadeau het verhaal van haar leven en haar liefde meegeven – als een sprookje geschreven? ‘Er was eens…’

Lijn in Taal schrijft verhalen en gedichten
Uw buren vertrekken – en u wilt hen met een vrolijk afscheidsgedicht uitzwaaien. Of wilt u het verhaal van uw zwangerschap vastleggen om het later als een ontroerend cadeau aan uw kind mee te geven? En voor wie rond 5 december geen enkele inspiratie voelt….: Lijn in Taal werkt ook voor Sinterklaas!

Lijn in Taal schrijft toespraken
Bent u te gast bij een feestelijk jubileum? Promoveert uw zoon – en wilt u hem tijdens het diner mooie woorden meegeven? Of vieren uw ouders, stralend en vitaal, hun gouden huwelijksdag? Prachtige momenten om uit te spreken wat u raakt en ontroert, wat u voelt en wenst. Lijn in Taal schrijft voor u een onvergetelijke toespraak.

 

Persoonlijke tekst schrijven begint met luisteren. Luisteren met werkelijke interesse en betrokkenheid. Daarom maken we eerst een afspraak voor een gesprek. Ik luister, ik denk met u mee. Samen zoeken we naar de essentie van uw verhaal, naar de juiste toon, de mooiste sfeer. Samen vangen we uw gedachten en wensen in woorden. En pas dán schrijf ik voor u.

Mijn tarieven? Schrijven op maat leidt tot een tarief op maat. Na ons eerste gesprek ontvangt u van mij een heldere offerte.

Wilt u lijn in uw persoonlijke tekst?

Neem contact met mij op.