Zakelijk schrijven

U bent ondernemer en…

… u wilt, dat de tekst van uw website – uw brochure, uw jaarverslag – de kwaliteit van uw bedrijf uitstraalt: met een correct taalgebruik, een consequente en uitnodigende stijl. Inhoudelijk bent u de vakman; ik zorg voor een efficiënte uitwerking en een perfecte tekst.

Lijn in Taal adviseert
U twijfelt over de opzet van uw website, over de juiste taal voor uw doelgroep. U vraagt zich af hoe u uw bedrijfsvisie zichtbaar maakt in uw personeelsblad, in uw advertentie… Lijn in Taal adviseert.

Lijn in Taal notuleert
U wilt, dat uw vergadering en de daarin gemaakte afspraken correct en prettig leesbaar worden vastgelegd. Beknopt of uitgebreid, eenmalig of iedere bijeenkomst opnieuw…Lijn in Taal notuleert.

Lijn in Taal schrijft
U besluit een jubileummagazine uit te geven vol informatie. U wilt een persbericht laten uitgaan, een perfecte tekst op uw website plaatsen of een artikel over uw bedrijf aanleveren aan het vakblad in uw branche. Lijn in Taal schrijft.

 

Lijn in Taal brengt lijn in de taal van u als ondernemer in het MKB, van u als ZZP’er. Ik schrijf uw taal, ik spreek en versta uw taal – en dat vindt u terug in mijn visie op ondernemen mét u:

  • Lijn in Taal is flexibel. Lijn in Taal is inzetbaar op ieder door u gewenst moment – ook in de avonduren, ook in het weekend.
  • Lijn in Taal onderneemt kleinschalig. Een ‘eenvrouwsorganisatie’; betrokken, efficiënt en rechtstreeks aanspreekbaar.
  • Lijn in Taal werkt op maat. Met een vrijblijvende kennismaking, met een vriendelijke offerte. En met heldere, op maat gesneden afspraken.
  • Lijn in Taal deelt uw passie voor ondernemen: verantwoordelijkheid nemen, afspraken nakomen, optimaal presteren.

Mijn tarieven? Schrijven op maat leidt tot een tarief op maat. Na ons eerste gesprek ontvangt u van mij een heldere offerte.

Wilt u lijn in uw zakelijke tekst?

Neem contact met mij op.