Spreken

Soms is spreken goud…

…en is schrijven niet genoeg. Soms mag al het moois wat is geschreven ook uitgesproken worden. Ook dat is mijn vak, ook daar ligt mijn ervaring.

Spreken is meer dan uitspreken. Het is het creëren van een sfeer, een beleving. Het is het aanvoelen van wie luistert en het respecteren van zijn emoties. Dan pas worden woorden een verhaal, komt een toespraak tot leven en raakt een boodschap het hart.

Een goede spreker is een goede luisteraar. Vaak immers is het úw verhaal, dat ik mag vertellen. Daarom nemen we alle tijd voor een gesprek, een ontmoeting. Wat zijn uw wensen, wat zijn uw grenzen?

Spreken is van toegevoegde waarde in elke setting – van transparante, zakelijke informatie tot een liefdevol, ragfijn verteld verhaal. Het bindt een publiek; het geeft woorden aan een gedeelde ervaring. Het brengt lijn in gedachten.

Spreken is mijn vak. Ik ben een ervaren spreker – bij zakelijke, feestelijke en verdrietige gebeurtenissen. Voor een intiem gezelschap of een volle zaal. En altijd perfect voorbereid en op zoek naar het creatieve, het originele, het onvergetelijke – naar het creëren van een unieke, blijvende herinnering.

Ik spreek graag voor u. Omdat spreken soms goud mag zijn…

 

Mijn tarieven? Spreken op maat leidt tot een tarief op maat. Na ons eerste gesprek ontvangt u van mij een heldere offerte.

Wilt u lijn in uw gesproken tekst?

Neem contact met mij op.